Mijn favorieten

Nieuwbouw

Van As makelaardij verkoopt regelmatig aantrekkelijke en bijzondere nieuwbouwwoningen in Zoetermeer en omgeving. Op dit moment zijn de volgende projecten in verkoop of kunt u zich alvast inschrijven als belangstellende. 

 

IN VERKOOP

 

DE AVENTURIJN - 15 LUXE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN ROKKEVEEN

 

 

 

Inmiddels zijn wij gestart met de verkoop van 15 luxe 3 en 4-kamerappartementen op een zeer geliefde locatie middenin de woonwijk Rokkeveen.
Deze wijk kenmerkt zich door de ruime en groene opzet en heeft veel voorzieningen. Zo zijn er twee winkelcentra, het Balijbos en Burgemeester Hoekstrapark voor recreatie, diverse gezondheidsvoorzieningen en een treinstation met halte van de Randstadrail naar Den Haag (en via een overstap) naar Rotterdam.

De locatie waar wij gaan bouwen biedt toegang tot het winkelcentrum “de Vlieger” met o.a. een grote supermarkt en verse bakker. Er is een bushalte voor de deur, een gezondheidscentrum met huisarts en een parkje.
Kortom alle voorzieningen die een senior graag in de woonomgeving terugziet. Hier kunt u oud worden!
Het appartementencomplex krijgt een markante jaren ’30 uitstraling met uitkragende balkons, overstekken en een fraaie steen.

De appartementen zijn allemaal uitgevoerd met een ruim  balkon, grote ramen, vloerverwarming, twee of drie slaapkamers, ruime woonkamer met open keuken en een luxe badkamer. Beneden zijn er eigen bergingen.

 

Downloads

Brochure 

Bestektekeningen

 

Bouwnummer Status
1 Verkocht
2 Verkocht
3 Verkocht
4 Verkocht
5 Verkocht
6 Verkocht
7 Beschikbaar
8 Verkocht
9 Verkocht
10 Verkocht
11 Verkocht
12 Verkocht
13 Verkocht
14 Verkocht
15 Verkocht

 

IN VOORBEREIDING

 

2 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN ZOETERMEER

 

 

Dit nieuwbouwproject met 2 aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoningen is in voorbereiding. Het is nu mogelijk u aan te melden voor de nieuwsbrief. Aanmelden kan via http://eepurl.com/dGzWHv 

 

5 PATIOWONINGEN ZOETERMEER

Dit nieuwbouwproject met 5 aantrekkelijke patiowoningen is in voorbereiding. Het is nu mogelijk u aan te melden voor de nieuwsbrief. Aanmelden kan via http://eepurl.com/dq0_vn 

 

WONEN AAN DE BOERHAAVELAAN 

Dit iconische project met appartementen is in voorbereiding. Het is nu mogelijk u aan te melden voor de nieuwsbrief, tevens zamelen wij woonwensen in om de appartementen zoveel mogelijk bij de vraag te laten aansluiten.

Aanmelden kan via https://www.wonenaandeboerhaavelaan.nl/

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring