Mijn favorieten

Samen met Van As Makelaardij uw huis verkopen?

Een huis verkopen doet u niet regelmatig en het is dus logisch dat u niet alles weet van de woningmarkt. U wilt dat uw huis snel en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt. Van As Makelaardij helpt u daar graag bij. Wij hebben de kennis en de jarenlange expertise, volgen de laatste ontwikkelingen op de markt en -niet onbelangrijk- zijn zeer betrokken bij uw situatie.
 

Wij werken in Zoetermeer en omgeving vanaf 1983. Hierdoor kennen wij alle wijken, woonvormen en bijzonderheden. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreide database, waardoor wij toegang hebben tot veel prijsinformatie.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u weten wie wij zijn, wat de opties zijn en wat voor kostenplaatje daaraan verbonden is. U kunt een afspraak maken bij u thuis, bij ons op kantoor, overdag of in de avonduren. Na dit gesprek weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen en wat een reële verkoopopbrengst voor uw woning is. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze persoonlijke aanpak? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van As makelaardij voor een afspraak.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring