Mijn favorieten

Beleggen in woningen

Steeds vaker krijgt Van As makelaardij de vraag van particuliere beleggers naar verhuurde of te verhuren woningen om in te investeren.

 

In Zoetermeer zijn huurwoningen lange tijd toch vooral het domein van woningbouwvereningen en enkele grote verzekeraars en pensioenfondsen geweest, resultaat zijn vooral grote complexen met huurwoningen die buiten het bereik van de kleinere belegger liggen. De laatste jaren is de vraag naar huurwoningen in de vrije sector door consumenten fors toegenomen en de verwachting is dat de komende jaren er flink wat kleinschalige huurprojecten en dus ook nieuwe kansen voor kleinere beleggers bijkomen.

 

Van As makelaardij zoekt namens diverse beleggers verhuurde woningen en houdt voor hen de vinger aan de pols in deze discrete markt die zich nog grotendeels buiten het internet afspeelt. Met een sterk netwerk onder beleggers, beheerders, notarissen, specialistische hypotheekadviseurs, en andere adviseurs zien wij kans voor onze beleggers kansen te creëren.

 

Bent u ook geïnteresseerd in beleggen in woningen neem dan contact op met ons kantoor om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring