Mijn favorieten

Samen met Van As Makelaardij een huis kopen?

U bent op zoek naar een eigen woning. Wellicht is het uw eerste koopwoning, of heeft u uw huidige woning verkocht en bent u op zoek naar een nieuwe woning. U wilt groter wonen, of juist kleiner.

 

In een korte periode is het aanbod van leuke woningen snel afgenomen, we kunnen weer spreken van  een heuse verkopersmarkt in de gewilde wijken en prijsklassen waarbij u er snel bij moet zijn om nog kans te maken. Vooral nu is het zaak een ervaren adviseur naast u te hebben staan die de markt uitstekend kent en als professional het hoofd koel houdt.  

 

U wilt namelijk het leukste huis, dat het best past bij uw persoonlijke situatie, tegen de beste prijs. Ook moet de woning over tien jaar nog leuk zijn én weer goed te verkopen zijn, en niet allemaal vervelende kosten met zich meebrengen. U kunt hiervoor Van As Makelaardij inschakelen. Wij zoeken huizen die aan uw wensen voldoen, onderhandelen voor de beste prijs en zorgen dat u geen kat in de zak koopt.

Wij werken al in Zoetermeer en omgeving vanaf 1983. Hierdoor kennen wij alle wijken, woonvormen en bijzonderheden. Wij houden continu de toekomstige ontwikkelingen en nieuwbouwplannen in de gaten. We hebben inmiddels de opgaande maar ook neergaande markten meegemaakt. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreide database, waardoor wij kunnen zien wanneer en voor welk bedrag het huis eerder is verkocht en wat de huizen van de buren hebben opgebracht.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze persoonlijke aanpak? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van As Makelaardij door te bellen naar 079-316 44 45 of een e-mail te sturen naar informatie@van-as.nl. 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring